Wysłany: Pią 15 Cze, 2012 08:13 Zadanie praktyczne
Ma ktoś rozwiązany arkusz praktyczny?
Gość
Wysłany: Pią 15 Cze, 2012 09:05
Ja ma ten arkusz, zrobiony na razie do połowy
[ Dodano: Pią 15 Cze, 2012 10:06 ]
Za bardzo nie wiem jak opisać tą renowacje trawnika
Gość
Wysłany: Pią 15 Cze, 2012 10:09
paulina5672 napisał/a:
Ja ma ten arkusz, zrobiony na razie do połowy
[ Dodano: Pią 15 Cze, 2012 10:06 ]
Za bardzo nie wiem jak opisać tą renowacje trawnika
Ja teraz się wzięłam za czerwiec 2011 i już mam nerwa
Gość
Wysłany: Pią 15 Cze, 2012 11:26
po co rozwiązywać arkusze z poprzednich lat? przecież wiadomo, że jeśli coś już raz się pojawiło na egzaminie, to nie dadzą tego znowu.
Gość
Wysłany: Pią 15 Cze, 2012 17:43
melie napisał/a:
po co rozwiązywać arkusze z poprzednich lat? przecież wiadomo, że jeśli coś już raz się pojawiło na egzaminie, to nie dadzą tego znowu.
A po co czytać książki jak się już literek nauczono...
Po to się rozwiązuję żeby nabrać wprawy, ustystematyzować wiadomości.
A Ty jak przygotowujesz się do egzaminu?
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
Ludzie zazwyczaj czytają książki, bo rozwija to wyobraźnie, bądź po prostu lubią w ten sposób spędzać czas. No ale co kto lubi, jeśli ciebie ekscytuje rozpoznawanie literek, to się nie wtrącam.
Osobiście uważam, że na ostatnie dni przed egzaminem nie warto rozwiązywać starych testów. Lepiej skupić się na zagadnieniach, których jeszcze nie było, bo tylko takie działanie może być ekektowne.
skwer napisał/a:
Czytam notatki, zaznaczyłam sobie rzeczy z których zapamiętaniem mam problem i je powtarzam najintensywniej. Ponadto czytam katalogi roślin, aby zapamiętać jeszcze jakieś, których jeszcze nie znam. Powtarzam również wszelkie przekroje, nazwy łacińskie, etc.
Gość
Wysłany: Pią 15 Cze, 2012 19:18
melie napisał/a:
Osobiście uważam, że na ostatnie dni przed egzaminem nie warto rozwiązywać starych testów. Lepiej skupić się na zagadnieniach, których jeszcze nie było, bo tylko takie działanie może być ekektowne.
skwer napisał/a:
Czytam notatki, zaznaczyłam sobie rzeczy z których zapamiętaniem mam problem i je powtarzam najintensywniej. Ponadto czytam katalogi roślin, aby zapamiętać jeszcze jakieś, których jeszcze nie znam. Powtarzam również wszelkie przekroje, nazwy łacińskie, etc.
Przekroje i nazwy łacińskie są na każdym z egzaminów..
Każdy się uczy jak mu wygodniej a Ty wchodzisz i odrazu krytykujesz, wstyd a moja dyskusja z Tobą zakończona.
Gość
Wysłany: Pią 15 Cze, 2012 19:40
skwer napisał/a:
Przekroje i nazwy łacińskie są na każdym z egzaminów..
Dziękuję za tą małą wskazówkę, nie byłam świadoma...
Ponadto sądzę, że forum jest od tego, żeby wyrazić swoje zdanie. Więc nie wiem czemu się oburzasz. Ja tylko wyraziłam swoją opinie i zadałam proste pytanie. Skoro nie potrafisz na nie kulturalnie odpowiedzieć:
skwer napisał/a:
, to mogłaś wogóle tego nie czynić i oszczędzić innym czytania twoich niezwykle intetesujących postów. I tak, masz rację, lepiej będzie zakończyć tą dyskusję. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum