Witam . Ja też zdaję w sierpniu i zastanawiam się co może być. Może bukiet ślubny? Czy może ktoś już zdawał? Podzielcie się spostrzeżeniami . Trzymam kciuki. Powodzenia dla zdjących
Witam zdaje teorie 19 sierpienia i praktykę 21 sierpnia... Podzielcie się informacja jeśli już ktoś zdawal a jak ktoś ma wcześniej dajcie znać ???????? pozdrawiam i trzymam kciuki i życzę wszystkim powodzenia ????
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
Hej. Zdaję egzamin z florystyki pisemny 20.08. Proszę dajcie znać co było na egzaminie teoretycznym i praktycznym (osoby które zdają wcześniej 18.08 i 19.08). Podobno mają być 2 pytania z jęz. angielskiego i z BHP ale ile w tym prawdy?. Pozdrawiam i powodzenia życzę wszystkim zdającym w sierpniu.:)
weitarou"]Ja zdaję teorię 18 i praktyczny 20 Jestem strasznie ciekawa jak to będzie.
[ Dodano: Wto 18 Sie, 2020 14:57 ]
Proszę o informację co było na egzaminie teoretycznym, ja mam praktyczny 20 sierpnia i też napiszę co było.
Być może w tym roku będzie kilka różnych zadań praktycznych. Powodzenia zdającym
Moje informacje nie będą zbyt pomocne, bo po zweryfikowaniu z pozostałymi osobami z grupy, która zdawała egzamin okazało się, że wszyscy mieliśmy inne pytania Test był przeprowadzony na komputerach, wcześniej robiłam testy ze strony, prawie wszystkie pytania się powtórzyły. 36/40.
[ Dodano: Wto 18 Sie, 2020 22:51 ]
Według informacji zasłyszanej od egzaminatora mają być różne zestawy na egzamin praktyczny. Przykładowo: sześć osób, sześć zestawów.
Egzamin w mojej szkole był na komputerach. Prawie wszystkie pytania się powtarzal z tych testów z poprzednich lat. Każdy ze zdających miał inny zestaw pytań. Na praktyce ma być podobnie że będzie każdy losowal z grupy co ma wykonać. Pozdrawiam
Miałam kompozycję na stół bufetowy, dwa rysunki w skali 1:3 legenda i barwy, materał roślinny różowe róże, różowe goździki, eukaliptus, szparagi i bodajże ruskus. Table deco. Kompozycja równoległa wertykalna.
Z teorii generalnie większość pytań z testów z lat poprzednich, o roślinach, technikach, podstawach florystyki, strukturach, skali, kosztorysach (trochę liczenia więc kalkulatory się przydają), itp. Było trochę innych nowych pytań z zakresu BHP - np jakie sytuacje są najbardziej stresowe w pracy (na podstawie tabeli), czym gasić pożar czajnika elektrycznego podłączonego do prądu, co wyraża postawa człowieka w pracy przed przełożonym np siedząc z założonymi rękoma i nogami i skrzywioną miną. Powodzenia zdającym.
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum