Cześć wszystkim z branży i nie tylko.
Jak obstawiacie, co będzie na części praktycznej E-13?
Postawienie bezpiecznej sieci Wireless na wymaganym kanale i nadanie SSID? Uruchomienie serwera WWW i przypisanie do domeny? Udostępnianie zasobów lokalnie i w sieci? Konfiguracja AD w Windows 2003/2008/2012 SERWER... A może tworzenie sieci VLAN i zaciskanie wtyczek RJ45 na kablu kross? Już niedługo przekonamy się czym nas zaskoczy CKE, OKE i wszyscy, którzy nie śpią wymyślając jak nam umilić zmagania egzaminacyjne :).
W załączniku dodaję plik .pdf. Jest to, co prawda z egzaminu na technika teleinformatyka, ale może być coś podobnego u nas.
Nie wiem jak zrobić to, co jest na stronie 18 i 19 tego załącznika.
Mam zainstalowany na VirtualBox Serwer2008 R2 i nie mogę znaleźć tych poleceń.
Może ktoś wie : gdzie je szukać ?
(Zainstalowałem role DNS i IIS)
W systemie Windows 2008 Serwer nie znajdziesz takich okien, gdyż zrzuty w tym PDF na bank pochodzą z Windows 2003 Serwer...
Zadanie pochodzi ze starej podstawy programowej i było wykonywane metodą rozpisania projektu. Nie oznacza to jednak, że nie może być adoptowane do nowej podstawy programowej do kwalifikacji E-13 na etap praktyczny
Ciekawa
Imiê: Ciekawa
Typ szko³y: fajny
Profil szko³y: ciekawy
Do³±czy³: dawno
Sk±d: daleko
Wysłany:
Testy teoretyczne CZERWIEC 2014 z rozwi±zaniami s± na stronie - sprawdz swój wynik egzaminu www.testy.egzaminzawodowy.info
I believe it's great that you take some time out of your day to spend it playing a game like run 3. Those kinds of games, as these function as stress reliever, but if it becomes excessive to the point where you spend more time playing than you do focusing on your priorities, then it is really not a good idea to continue doing so.
Ciekawa
Imię: Ciekawa
Typ szkoły: fajny
Profil szkoły: ciekawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum